Inte FRA igen... -_-' + lite till!

Nu hoppas jag att detta ska bli mitt sista inlägg om FRA-lagen, tills vidare ^^ so, hang in there!

1. Tack för alla kommentarer, särskilt till er som nu har insett att jag har mens ;) men ännu mer tack till Dina som såg vad jag menade! Verkar inte vara någon mer som förstår ... *sad emo face*
2. Jag understryker: Hur det än är, så hör FRA-lagen inte hemma i en demokrati, mest eftersom den är som gjord för att missbrukas och vanvårdas.

3. Nej, jag överreagerar inte, det är mens. Man kan inte överreagera när det gäller sånt här - om ingen reagerar alls, när ska vi då bli en diktatur och avskaffa mänskliga rättigheter i världen? So dammit, Re:act! ;-D
4. Jag vet att Avlyssnat är ganska barnsligt, och att avlyssna de mer privata samtalen är lite över gränsen. Men är det kanske det som krävs för att visa vad man tycker? Go extreme? Jo, det tror jag faktiskt.


Ny handling i inlägget: Jag tror att man faktiskt behöver vara extrem för att visa att man har tagit ställning - på riktigt. Är man extrem så har man starkt tagit vara på en åsikt, men försakat andra åsikter. That's about it. Hmm, försaka var nog fel ord, right? ^^ Man har ju snarare valt bort, vilket är lite annorlunda... HURSOMHELST, tänk innan du talar, tänk på konsekvenser, ha framförhållning.


Återigen angående FRA-lagen Part II

För er som inte läst Part I, gör det först.

Jag tänker inte sitta tyst och se på medans vår frihet tas ifrån oss.

Återigen angående FRA-lagen Part I

Fick en kommentar på förra inlägget som löd "Nothing we can do about it, så varför inte vara öppen och se det från den ljusa sidan? ..."
 Jag vill bara säga att FRA-lagen inte hör hemma i en demokrati DEMOKRATI demokrati som Sverige faktiskt är.. ska vara.. borde vara... Folk som är inblandade i organiserad brottslighet och/eller terroraktioner bör vara smarta nog att komma förbi FRA's hinder. Om inte, ja då är de nog ganska dåliga på att vara terroraktörer eller ligor. Vad jag menar är att FRA-lagen bara kommer slösa resurser och göra folket uppretat - för jag är väldigt uppretad av allt detta tramsande. 

 EN TILL SAK, FAKTISKT. De ledamöter som röstade fram FRA-lagen känner sig tydligen lite oroliga av att deras ansikten, personuppgifter (och så vidare) publicerats. MEN WTF?!?! >_< DET VAR VÄL FÖR TUSAN DET NI VILLE?! De får läsa våra mejl, sms (och så fucking vidare) utan krav på brottsmisstanke - vi borde ju minst få veta vilka de är. Dessutom borde vi få kolla igenom deras e-brev, brev, sms OCH SÅ VIDARE. Shit, jag blir ju helt galen på det här ^^

 Men ja, det som ger mig en obehaglig känsla i magen är vad FRA-lagen kan hända att leda till. Nästa steg blir kortare och kortare, ju längre vi går med saker och ting, politiska frågor och samhällsfrågor alltså. Nu kan man alltså bli uppkollad utan att vara misstänkt, men nu tror jag knappast att alla kan bli uppkollade - det finns inte tillräckligt med folk för det. Men jag vet! Varför inte starta upp en hetlinje, som man kan ringa in till om man har någon, granne, vän eller familjemedlem som kan misstänkas för organiserad brottslighet eller terroraktioner? Då blir det genast mer effektivt och lätt. För det kanske är det ni vill, Stasi? OOOPS! Jag menar ju FRA!

Fuck this shit. Hellre FRI än FRA


EDIT: Jag gillar inte FRA-lagen särskilt mycket, men det finns väl folk som gör det. Alla får tycka som de själva vill, och på min blogg så uttrycker jag mina åsikter. That's it, live with it.

Hellre FRI än FRA!!!

För er som, liksom jag, inte gillar allmän avlyssning:

http://tjuvtittat.se/avlyssnat/
 

Kolla där, värt att se faktiskt!


Nu är vi där igen

Here we go again - typ.

Jag märker att jag inte förändrats särskilt mycket över åren, trots allt. Och ja, vad kan man säga? "Ja jag ska ändra mig" - klingar ganska falskt när jag vet hur det ligger till.
 Menmen, det skadar ju ingen annan, snarare tvärtom, men hursomhelst. Hur ska man göra då? ^^ Bara säga ifrån och strunta i allt? Kanske inte, det blir knappast bra.

MEnmen, jag klarar mig bra i livet. Det rullar på. Men aa, mi


Känner bara för att säga något kort

Jeppjepp,

jag ville bara skriva att man med FRA i åtanke kan börja tänka tillbaka till östtyskland. Det är ganska skumt.



Men ja, även solbränna kan blekna

Spontan tanke, torsdagkväll

Molnen av betong åker fram, men deras vikt på 1 ton per ludd kan inte tynga mig. De är ju DÄR uppe ^^ jeez.

På samma sätt kan inte nån idiot, med en vikt på 1 ton per idiotisk tanke, tynga ner mig psykiskt, han är ju långt borta^^


(den som är intresserad på min tråkiga vardag kan istället söka sig till det ställe där man kan läsa om sånt: bilddagboken)


NOTHING, REALLY

Eftersom Dina, en trevlig tjej, hintade väldigt diskret om det så finns hon nu med på mina länkar, länkarna finns någonstans till vänster eller något, beror på hur lay-outen ser ut ^^ check it out.


Anywho,
 För er som inte vet, den här bloggen kommer användas till mainly:

Kortfattade tankar,
Längre tankar,
Osammanhängande tankar,
Frågor,
Undringar,
Mensingslösa, osammanhängande stuff.


Mestadels. Peace!


Det där med brainfreeze..

Äter man glass ganska snabbt så får man en "brain freeze". Brain freeze gör ont, och man skrattar åt hur otroligt korkat det var att få det från första början. Man tänker att "jag ska aldrig mer käka glass snabbt igen." Och damn, därför gör jag det ändå, för det är värt.

Om man åker iväg, för att träffa någon som står en nära, då kommer man ändå åka hem igen. Det är ensamt att åka hem, och man skrattar åt de roliga, mysiga och otroliga stunder man fått. Och damn, därför kan jag åka i timmar för att träffa Sofia, Hj och alla andra.

 Peace

Riiiiiispect

Hmm, började undra lite...

Respekterar man folk för vad de gör? För vad de tycker? För vad de säger? För vad de kan?
 För oftast så gör man inte vad man säger, man handlar inte utefter vad man tycker, man gör inte allt man kan.
Så hur kan man respektera någon, om den inte visar vad den tycker, vad den EGENTLIGEN säger, kan och gör? Nofuckingidea, alltså ^^ *shrugs*

 Man respekterar väl den bild som man får av andra personer? Eller den person som man tror att man känner?
Några exempel som visar hur jag kom att börja blogga om det här:
 HG: jag respekterar honom för att jag kan lita på honom (och tänk inte så mycket på det jag skrev i förra inlägget) och för att hans värderingar är ganska lika mina (för att inte säga väldigt).
MAJA: Jag har ingen aning ^^ Vi har ju knappt något gemensamt (!) men det funkar ju ändå.


Peace


Jag vill inte tracka ner på nån, för jag vet hur det är att vara trackad.


"I always tell the truth... even when I lie"

First off, jag är ingen poet, jag skriver inte dikter, jag kan inte stava till liryk (där ser ni) och jag är inte djup!
 Nu när jag fått det sagt, så kan jag börja skriva the real thing.

Det finns två som jag verkligen kan lita på. Jag säger inte mer, för det är så det är. Den ena är inte av denna världen, och den andra är förmodligen inte heller härifrån, om ni fattar grejen.
 Jag säger saker jag tänker, för att jag inte kan värdera tankarna själv. Jag filtrerar. Jag ger ut lite, endast en del, av det hela och får tillbaka tankar om det. Jag samlar tankar från folk och vet därigenom vad de skulle tycka om det hela.
 Jag litar inte på folk, för jag vet att jag själv är fullt kapabel till lögner. Vi är alla människor, vi ljuger allihopa, hela bunten. Halvsanningar är lösningar på det mesta, för det är ju varken sant eller falskt. Jag måste säga, att Satan var ganska listig när han startade den trenden.
 Men jag håller faktiskt på här. Ser ni inte hur jag sliter? Jag gräver sten. Lögnerna är snart borta. Allt började när jag upptäckte, att det faktiskt finns så många som TVÅ som jag kan lita på. Jag litar på dem.

Uppmuntrande! -not-

Vissa lärare. Jag säger bara det.


Om man önskar att någon eller några *cough* försvinner eller bara börjar leva någon annanstans, är man ond/elak då?


A whole lot of nothing

Jäpp! Skön helg, really nice! Årets första dopp är doppat! Eller gjort? Hmm, beror på hur man ser det! Ohwell, hoppas verkligen att det blir en hel del sommar i sommar, om ni förstår. Alltså att det blir mycket sol och bad och glass och sol och shmys och mycket mer! Maha, najs!

Anyways,
Kom på att kebabtallrik är lite bättre än pizza, ibland. Eller mja, det beror såklart på vem som gör maten, osv. Själva innehållet etc. men kebabtallrik är enklare att äta (y) helt enkelt.
OCH Eddie Izzard håller måttet ^^ Han är grym! :D Youtube is our friend. och "F(r)iend" är en bra låt! Sjukt bra, faktiskt. Såklart. Nu har jag skrivit mycket om inget! Menmen, vill bara säga att man faktiskt säger "skrytit" och inget annat.


PEACE! V

RSS 2.0