Angående HILMA-HAS!

Jag gillar inte abort, det är lite fel, faktiskt. väldigt fel.. det är fel... feeeeeeeeeeeeeel.... men om jag nämner orsakerna till mitt ställningstagande så lär alla bli arga på mig, förutom vissa få enstaka...

NEtMDR!!! xD


Hursomfuckinghelst. Jag bloggar inte mer just nu, för jag orkar inte. Men jag kan ju försöka typ imorgon, eller allra senast på fredag! Hoppas jag iaf ^^ pusshejtjejgayhaysay!

Ehehe.. hej igen!

Nu har jag äntligen orkat blogga en bloggier igen!

 Jag vet att ni alla har saknat mig, så ni behöver inte säga det igen! Har hemstudiedag idag, och jag lät mig ta ett litet brejk, för att kunna skriva blogg och dricka lite mer kaffe.

Jag satt och jobbade förut, skulle skriva om dialekter etc.. så jag googlade runt efter användbara länkar, och hittade en blogg där författaren påstår:
 "Jag hatar människor från Göteborg.

De är fula, grymt otrevliga och dialekten är så hemsk att man vill dö.
Och sen är det ju de där efterblivna uttrycken som: 'La", 'össla' och 'Är du go eller?'."

För övrigt påstår hon lite olika saker om göteborgare som, enligt mig, saknar grund och är grova generaliseringar. Suck, jag stör mig på sånt :P För er som vill läsa vidare: http://egoina.blogg.se/1205720091_r_du_go_eller.html?3269743E-A5B1-DE77-34D9DE5DF7A3CC65  Och jag rekommenderar att ni läser kommentarerna! :D

 Hursomhelst, jag bloggar inte bara för att gnälla, ska ni veta! Jag vill också påstå att dialekter är riktigt svinbra!
Inte enbart för att det är roligt med stockholmare som tror att de pratar rikssvenska, skåningar som grötar om att vädret är fint, västgötar som tror att de ligger i mitten av Sverige (för det gör vi ju). I alla fall, jag gillar dialekter starkt för att det ofta leder till roliga, obetalbara och minnesvärda felsägningar/missförstånd/interna skämt. 
 Ett exempel:
Två skåningar (båda goa vänner till mig): Åh! Titta, det blir korv till kvällsmaten! (obs, "korv" uttalas för dem "keårw" med stumt "r")
Jag: Nej! Det är ju korv! (obs, jag uttalar det "korrv")
Skåning: Jag sa ju det! Keårw! 
                                  

Värt att komma ihåg ^^

Ja, nu orkar jag inte skriva mer, peace out!

RSS 2.0