blåval, grönval, vitval, svartval och felval och rättval

Lyssnar på Refused just nu. Bra musik, men sjungandet är skamligt dåligt (iaf på "This might just be the truth"). Bläbläblä. Det funkar lite, men inte helt. Som sylt.



Börjde fundera nyss, när jag tänkte igenom mitt liv.
 Kan man göra ett val ogjort? Ovalt? Jag tror att man i vissa fall kan göra det. 
 Jag har ju nämligen gjort det. Jag valde Y när jag visste att X var det jag behövde, ville ha och var menat att jag skulle ha. Ändå blev det Y. Till en början. Tills jag gick tillbaka och valde om. Jag ångrar så att jag valde fel, jag har lärt mig nu.
 Men ännu tidigare i livet, då valde jag fel men kunde inte välja om. Valet var gjort, och det gick inte att gå tillbaka och välja.
 Livet borde vara ett TV-spel där man får snabbspara in case it gets fucked up. Men nu är det inte det, därför är saker som tystnad, eftertanke och hänsyn nyckelord som får dig att nå längre, och nå det bättre valet.

ANYHOW, i vissa fall går det ju att lämna tillbaka produkten om du har kvittot kvar. Men ibland är det så buzzed att du inte får byta, hur mycket kvitto du än har. Inte för att val måste vara produkter, val kan också vara kvittot.


Men du kan va!

Jorå, jag mår bra. Bra mår jag.
Men alltså, vad är meningen? När folk vill förmedla sina beklagande besvikna rop, men använder medier som BDB, pm@msn och bloggar? Nu gör jag det, för jag orkar inte gå runt och fråga varenda flarn som gör det. Istället sjunker jag till deras nivå, så att de ska förstå. Om du vill att någon ska förstå något, säg det. Om du inte vill bli missförstådd, lägg då inte upp en text på BDB. Om du vill att ditt budskap ska nå fram, säg det då till mottagaren. Om det är hjälp du vill ha så behöver du bara fråga. Jag tror inte att mitt budskap når fram till särskilt många, men skit samma. Ha det bra, peace

just a quicky!

Vi borde nästan ha lite mera prov på skolan, lättare att visa kunskaper då! Gillar att plugga på prov mer än jag gillar att göra hemuppgifter, just so you know!
 Anyhow, hur skulle livet vara utan retoriska frågor?


Jag har slutat nu, ingen mer överdriven hänsyn
Ingen mer sökan. Jag har funnit det jag alltid sökt.

i can has giefel?

Är du redo?

Jag tänker inte gå igenom det, jag tänker inte.
Självrättfärdighet har ofta varit mitt motto, men inte den här gången.
Sick and tired av att vara egoistisk, men sån har jag alltid varit.
Nu är jag inte lika extrem i det, jag har mognat. Ändrats.

Jag är inte längre blind, jag har öppnat ögonen.
Jag ser mina fel, jag gör något åt dem. Men...
Men det kommer större fel här och var, jag gräver ner dem,
tar itu med dem imorgon. Imorgon, imorgon. Åh, vad jag gillar imorgon!

Det som kan vänta i fem minuter, det kan lika gärna vänta till imorgon.
Det som kan vänta till imorgon kan vänta längre.
När någon har väntat länge, så kan den vänta längst.
Jag väntade en evighet, it payed off.

Vad är meningen med att vänta? Jo, det har jag många gånger lärt mig.
När du väntar så lär du dig varför du väntade,
Varför du borde eller inte borde ha väntat. Det är en evig läxa.
Läxorna har äntligen gått in, jag har lärt mig nog.

Om du väntar med någon, så lär du dig att lita på den personen.
Ni skapar ett band, ni är bundna i er väntan.
Ur er väntan lär ni er varför ni väntade,
Varför ni borde eller inte borde ha väntat. Jag har lärt mig


Don't be a douche

I can has? plz gief yah.

ur Höga visan:
Mäktiga vatten kan inte släcka kärleken,
floder kan inte svepa bort den.
Om en man gav allt han ägde för kärleken,
vem skulle ringakta honom?



Alltså ja, what can I say? That's about enough

peace


Onsdag ligger i mitten av veckan.

Men alltså, aa
 det är inte lätt att diskutera abort, homobröllop, prästskap och isp-planering samtidigt! ^^ Hade en livlig diskussion om just de sakerna idag, mestadels om abort egentligen, med Vickan och Hehehehelena. Det blev faktiskt lite om embryo också, och sånt ^^

Men alltså, ett skumt&roligt&korkat påstående av Vickan: I en lesbisk relation är den ena en man och den andra en kvinna!

   Ungefärganskaexakt så lät det ^^ BRA! SÅ MÅSTE DET JU VARA! För er som undrar så var dagen ganska bra, fram tills det att jag kom hem! Då blev det ganska opepp, ett tag. Menmen, det är finafisken ändå! Ochochoch, imorgon är det torsdag! Kära vänner, halva veckan är avklarad! Låt oss fröjdas och vara glada!
  Och imorgon, kära läsare, ska det handla om powermeta! Jag gör lite research redan nu!



May the Metal preserve everything that is good!


That's OH so me

Jag klättrade ner i en brunn,
och med färgerna Självömkan och Egoism
målade jag upp en bild som verkade vara en verklighet,
om än som en väldigt overklig verklighet.
 Verkligheten spelade mina drömmar,
fast de var abstrakta och förvridna. 
Men du klättrade ner i brunnen,
hoppade in i bilden och drog upp mig ur drömmarna,
in i verkligheten.
 Nu står jag här, färgerna har bleknat och försvunnit,
kvar blev minnen av mitt livs typiska Dumdristighet.
 Nu målar jag med en ny färg, den färgen är vattenfast och försvinner inte,
inte ens ur minnet.








(Powermetal kommer nån annan gång, no big loss)


Va, edu?

Jeppjepp,  har köpt albumet In Sorte Diaboli av Dimmu Borgir, och därför har många (okej, kanske två) direkt trott att jag varit satanist och liknande ^^ Inte helt ologisk slutsats, men den stämmer ju inte för det. Vad jag menar är att man inte måste hålla med om allt som sägs genom ett album.
 Exempelvis: Jag är varken indian eller cowboy för att jag gillar låten "Run to the hills", inte heller blir tror jag på drakar, enhörningar och sånt när jag lyssnar på powermetal (haha, powermetal ^^).
 Med den typen av tänkande så borde man ju hålla med om allting som står i en tidning bara för att man läser den. Tack vare Samhällskunskap A vet jag att en del saker som skrivs i tidningar inte stämmer, inte helt i vart fall.
 Anyhow, ville väl bara säga att jag inte håller med Dimmu Borgir ^^ För när de går runt med uppochnedvända kors och har strofer som "Mercy is a lie" och deras conceptalbum handlar om en expräst som blir Antikrist, ja då blir jag bara less :P

EDIT:
Nästa blogginlägg ska nog få handla om Power-metal! :D

Håll så keft Mads!

 /peace

Med blodlukt i öronen

Jahaja,

 Inte lätt att ha koll på processförlopp när kommande skeenden är nyckfulla och screwed-up så att ingen vet något... borde kanske läsa kognitiv psykologi, dammit.

Men allt är inte fel. Det finns hopp! Religion är väldigt bra att ha, och dessutom har hoppet på sätt och vis personifierats!

Första Korintierbrevet 13:13. Visst är det gammalt, visst är det klyschigt, men det stämmer fortfarande!

peace.

Går du hit ofta eller? Det är grovt galet!

En liten fiskpinne, satt på en sten gjord av nylon. Fiskpinnen var väldigt olycklig, för dess mycket vackra marsipanöron hade råkat ut för den största av olyckor. Mer exakt, olyckan var störst. Själva olyckan var kanske inte så olycklig, kanske var det en lycklig olycka - men det lär vi inte få veta, för vi känner honom inte.
 Fiskpinnen gick fram till en butik där det bildats en kö, och frågade de som stod och köade: 
 - Står ni i kö?
 - Näe. svarade de köande. Kom så går vi.
Men inte nog med det, fiskpinnen ställde sig i kön, som hade reducerats till ingen, men kom fram till att han ändå inte ville ha något från butiken. Butiksbiträdet blev surt. Så han gick hem, och blev bara ett biträd som var surt. Och vi vet alla hur det blir med sura biträd. Det är nästan samma sak som krabbor med brist på steroidhormoner, som går på moderkaka med vaniljsylt... Ja, nivet... Det blir helt galet! Det flyger kroppsdelar som när Peter Jackson får regisera, typ i alla fall. Men björkarna blommar ut i rosa och orange, medans björnarna svingar sig i grenarna och fullkomligt vrålar ut "Jag är Elvis, föd mina barn!"   -   det blir helgalet. Men jag undrar bara, hur ser du ut när du ligger i en låda? Jag undrar bara. På samma sätt som jag undrar hur du kan hoppa med brutna paraplyer  -  eller heter det paraplys? Hmm, ingen vet. På samma vis som ingen vet vad klockan är när den är tvåochenhalvminut i halvfem på morgonen. Ingen vet. Ingen vet. Sanningar hit, sanningar dit  -  vita, svarta och gråa  -  mestadels gråa. 
 Men tillbaka till fiskpinnen, jag åt aldrig upp den. Jag gillar inte fiskpinnar.

RSS 2.0