A whole lot of nothing

Jäpp! Skön helg, really nice! Årets första dopp är doppat! Eller gjort? Hmm, beror på hur man ser det! Ohwell, hoppas verkligen att det blir en hel del sommar i sommar, om ni förstår. Alltså att det blir mycket sol och bad och glass och sol och shmys och mycket mer! Maha, najs!

Anyways,
Kom på att kebabtallrik är lite bättre än pizza, ibland. Eller mja, det beror såklart på vem som gör maten, osv. Själva innehållet etc. men kebabtallrik är enklare att äta (y) helt enkelt.
OCH Eddie Izzard håller måttet ^^ Han är grym! :D Youtube is our friend. och "F(r)iend" är en bra låt! Sjukt bra, faktiskt. Såklart. Nu har jag skrivit mycket om inget! Menmen, vill bara säga att man faktiskt säger "skrytit" och inget annat.


PEACE! V

Kommentarer
Postat av: helenasofia

HAHA! :D nu var det ju DOCK som så att vi snackade om hur pizza/kebabtallrik SMAKADE, och inte hur lätt eller svårt det är att käka det ena och det andra >_

2008-06-01 @ 21:54:09
URL: http://helenawaldenstrom.blogspot.com
Postat av: Sofia

Men neje >__

2008-06-03 @ 21:53:17
Postat av: Sofia

jaha nu blev inlägget cpigt..men vad som skulle stå var: men neje det heter faktiskt skrutit! Du har FELFELFEL! Tyst och säg inte emot kvinna!

2008-06-03 @ 21:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0